Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на kaloqn3
Име:
Калоян Кирчев

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Финал епизод турист напред ще видим какво ще се случи. Турист прави снимки на островче, съставляващо част от островите Хабомай в нос Носапу, точка на полуостров Немуро, префектура Хокайдо. Двете правителства настояват за подписване на договор, основан на декларация от 1956 г., която признава прекратяването на военните действия на Втората световна война, но не предвижда условия за официално мирно споразумение. Японски медии заявяват, че условията на споразумението от 1956 г. ще предадат Шикотан и островите Хабомай на Япония - чувствителна идея в Русия, където отстъпването на всяка територия на Япония вероятно ще бъде посрещнато от протести. "Това е територията на Русия" Териториалният спор бе повдигнат преди пътуването на премиера Шинзо Абе до Москва тази седмица, за да се срещне с руския лидер Владимир Путин. Въпреки това, Сергей Лавров, най-висшият дипломат на Русия, омаловажи шанса да се върне в Япония веригата на острова. Когато Лавров и японският външен министър Таро Коно се срещнаха миналата седмица в Москва, руснакът каза на своя японски колега, че "суверенитетът над островите не може да се преговаря", според руските държавни медии. "Това е територията на Русия."
Категория: Туризъм
Прочетен: 1133 Коментари: 0 Гласове: 1
Епизод Русия нови новини отново ни показва нов план. Във вторник лидерите на Япония и Русия ще проведат преговори за това, което остава един от най-дългите нерешени международни спорове в света.   Курилските острови, наричани от Южна Курила от Русия и от северните територии от Япония, бяха заловени от съветските войски след предаването на Япония на съюзническите сили през 1945 г. В резултат на това несъгласието за това, кой е законно притежател на островите, е разочаровало отношенията между двете страни, допринасяйки за продължаващия им неуспех да подпишат мирен договор от Втората световна война. Оспорваната територия, разположена край бреговете на японския остров Хокайдо, се състои от четири отделни острова: Итуруп, известен на японски като Еторофу, Кунашир, или Кунашири, Шикотан и островната група на Хабомай. Турист прави снимки на островче, съставляващо част от островите Хабомай в нос Носапу, точка на полуостров Немуро, префектура Хокайдо.
Категория: Новини
Прочетен: 151 Коментари: 0 Гласове: 0
Финал епизод драма в САЩ отново. Заподозреният, обвинен в убийството на Джеймс и Денис Клос и отвличане на тяхната 13-годишна дъщеря Джейми, за пръв път я забелязал, когато пътувал на работа, тъй като влезела в училищен автобус, според наказателна жалба, публикувана в понеделник от окръжния прокурор на окръг Баррон.   "Ответникът заявява, когато е видял (Джейм), че той е момичето, което ще вземе", се казва в жалбата. Но той не знаеше името й, докато не я отвлече и научи само имената на родителите си от новинарски програми и публикации в социалните медии за убийствата. Впечатляващото наказателно производство е в същия ден, когато 21-годишният Джейк Патерсън се явява в съда в окръг Барон, за да бъде обвинен в умишлено убийство, отвличане и въоръжена кражба. Съдия Джеймс С. Баблер постави гаранцията на Патерсън на стойност 5 милиона долара и разпореди да му бъде взета проба от ДНК. Съдията също така разпореди, че Патерсън не може да притежава огнестрелно оръжие и не може да има контакт със съседите на Джейми и Патерсън, които са участвали в бягството на Джейми.
Категория: Бизнес
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове: 0
Депутати с финал и обръщение. Има съобщения за опит на депутатите да превземат контрола над процеса на Brexit от правителството, въпреки че разговорите за "преврат" бяха отхвърлени като преувеличени, тъй като изменението на правителственото законодателство е в основата на работата на парламента. Май ще пътува в Брюксел в края на седмицата, за да обсъди всякакви промени в сделката, както и да настоява за по-твърди уверения от ЕС по въпроса за подкрепата на Северна Ирландия. Brexit може да убие глобална история на успеха в спорта Brexit може да убие глобална история на успеха в спорта Май е преживял трудни седмици в миналото - включително и вота на доверие в нейното ръководство от страна на нейните депутати миналия месец - но потенциалът за бедствие през следващата седмица до голяма степен се дължи на нейното собствено решение. Значителният вот във вторник трябваше да се проведе през декември, но беше отложен от министър-председателя като част от стратегията й да "прекара часовника" - принуждавайки депутатите да приемат сделката или да рискуват потенциално вредни сделки, когато Великобритания напусне. ЕС на 29 март. Продължаването на часовника е служило само за гняв на депутатите от всички страни, които вместо това използваха гласовете в парламента миналата седмица, за да се опитат да блокират Brexit за сделка и да принудят правителството да изготви План Б в рамките на три дни от гласуването тази седмица всички повече време да преговарят за алтернативна сделка.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 200 Коментари: 0 Гласове: 0
Супер мотиви епизод динамика отново на преден план гледаме. Badawi е един от най-активните активисти за правата на жените в Саудитска Арабия, страна, ръководена от строго тълкуване на сунитския ислям, която ограничава ролите, които жените могат да играят в обществото. На жените едва наскоро е предоставено правото да управляват и трябва да получат одобрение от мъжки настойник за повечето основни дейности. По-рано Бадауи е служил седем месеца в затвора през 2010 г., за да не се подчинява на баща си, за когото тя е казала, че е била физически малтретирана от 14-годишна възраст, след като майка й почина от рак. Нейният брат, Раиф, е бил зад решетките от 2012 г., осъден е за "обида на исляма" и е осъден да получи 1000 удара.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 139 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kaloqn3
Категория: Новини
Прочетен: 7276
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив